Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Με μικροτσίπ και χωρίς θρήσκευμα οι νέες ταυτότητες!

tautotites
Ξεκινάει η έκδοση της Νέας Ηλεκτρονικής Ταυτότητας - Κάρτας του Πολίτη με βιομετρικά στοιχεία για όλους του Έλληνες πολίτες.

Να αναφερθεί ότι η νέα ταυτότητα θα είναι με μικροτσίπ και χωρίς θρήσκευμα, για κάτι που ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος έδωσε αγώνα με όλη του την ψυχή!
Η Ιερά Σύνοδος στη Συνεδρία του Ιουνίου ασχολήθηκε με την Κάρτα του Πολίτη, ζητώντας από τις Αρμόδιες Αρχές σχετική έκθεση.
"Λαβούσα γνώση για το γεγονός ότι κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα δημοσιεύθηκαν ψηφίσματα που αφορούν στο θέμα της εκδόσεως της ηλεκτρονικής Κάρτας του Πολίτη, η Δ.Ι.Σ. επαναλαμβάνει για μία ακόμη φορά ότι αναμένει από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Πολιτείας το σχετικό προς διαβούλευση Νομοσχέδιο και την επ’ αυτού Εισηγητική Έκθεση, προκειμένου να τοποθετηθεί υπευθύνως. Γι’ αυτό και συνιστά στον Ιερό Κλήρο, τους Μοναχούς και τους πιστούς να ειρηνεύουν και να αναμένουν την τελική θέση της Εκκλησίας της Ελλάδος" ανέφερε μεταξύ άλλων η Δ.Ι.Σ.
Όπως βλέπουμε η Κυβέρνηση αδιαφορεί παντελώς για την άποψη της Εκκλησίας, και προχωρά κανονικά στην δημιουργία των νέων ταυτοτήτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.