Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

"Ψυχή και Χριστός"



"Ψυχή και Χριστός" - Άγιος Κοσμάς Αιτωλός

"Τούτο σας λέγω και σας παραγγέλω· καν ο ουρανός να κατεβή κάτω, καν η γη να ανεβή επάνω, καν όλος ο κόσμος να χαλάση, σήμερον, αύριον, να μη σας μέλλη τι έχει να κάμη ο Θεός. Το κορμί σας ας το καύσουν, ας το τηγανίσουν· τα πράγματά σας ας σας τα πάρουν· μη σας μέλλει· δώσατέ τα· δεν είνε ιδικά σας. Ψυχή και Χριστός σας χρειάζονται . Αυτά τα δύο όλος ο κόσμος να πέση, δεν ημπορεί να σας τα πάρη, εκτός και τα δώσετε με το θέλημά σας. Αυτά τα δύο να τα φυλάγετε, να μη τα χάσετε".
Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Μονής Κουτλουμουσίου

Επίσκεψη Επισκόπου Λαμψάκου στο Άγιον Όρος




Εορτάσθη μετά πάσης μεγαλοπρεπίας και βυζαντινής λαμπρότητος η ετήσια πανήγυρης της Ιεράς Βασιλικής Πατριαρχικής και σταυροπηγιακής Μονής Κουτλουμουσίου επί τη εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού με το παλιό ημερολόγιον.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ

♥ MONO MIA EYXH, NA ΓINEI KAΛA!!! ΞEPΩ OTI TΟ 98% AΠO EΣAΣ ΔEΝ ΘA TΟ BAΛOYN ΣTO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ , AΛΛA ΞEPΩ OTI TOYΛAXIΣTON TO 2% AΠO TOYΣ ΦIΛOYΣ MOY ΘA TΟ BAΛOYN!!! BAΛTO ΣTON TOIXO ΣOY ΓIA NA TIMHΣEIΣ AYTOYΣ ΠOY ΠEΘANAN H ΠOY ΠPOΣΠAΘOYN NA NIKHΣOYN TON KAPKINO ♥

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!!! ♥

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Κυριακὴ Θ΄ Ματθαίου



Κήρυγμα Πατρός Μιχαήλ Μεγαγιάννη
Αγαπητοί αδελφοί ο χριστός μαζί μας, μόλις πριν από λίγο ακούσαμε το, Ιερό κα Άγιο Εαγγέλιο. Τ σημερινό Εαγγέλιο αδελφοί μου περίτρανα μας αποδεικνύει, ότι Χριστς δεν είναι απλώς άνθρωπος όπως εμείς, λλ είναι κα Θεός· είναι Θεάνθρωπος. 

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Κήρυγμα Πατρός Μιχαήλ Μεγαγιάννη



Κήρυγμα Πατρός Μιχαήλ  Μεγαγιάννη στην παράκληση σήμερα 3-8-2012 εις τον Ιερόν Ναό Αγίου Γεωργίου Καμάρας.
Αγαπητοί μου αδελφοί  και σε μεσήτρια έχω ακούσαμε πριν από λίγο  για την γλυκιά Θεοτόκο μας μεσήτρια έχουμε την καλή παρθένο όλοι μας προς τον καλόν θεόν μας.